marți, 16 iunie 2009

Metropolitan

Am sa detaliez aici o oferta care v-ar putea interesa. Nu necesita investitie, nu sunteti obligat sa cumparati produse (daca nu vreti). Trebuie doar sa aveti cunostiinte minime de operare PC.

Societatea Metropolitan Selection cauta reprezentanti/operatori PC sociabili, seriosi, si convingatori pentru lucrul de acasa din fata propriului calculator.
  • Cum va inscrieti:
Intrati pe www.metropolitans.ro sau dati click aici sa va creati un cont nou. Va completati toate datele iar unde se cere codul celui care va recomandat trebuie sa treceti MO1Lm1A4 (exact la fel). Apoi trebuie sa comandati catalogul care o sa va vina gratuit in cateva zile.

SAU mai simplu:

Apasati aici pentru inscrierea gratuita la Metropolitan Selection.

  • Cum castigati:
Aveti 2 optiuni de a castiga:
1. Din vanzarea proprie un procent de 25%. Ca membru inscris veti avea reducere de 25% la orice produs comandat.

SI/SAU

2. Prin aducerea de noi reprezentanti in retea, pe care ii veti recruta dvs. Astfel veti obtine un procent din castigul sau comenzile acestora dupa cum urmeaza:
-nivelul 1: 10%
-nivelul 2: 5%
-nivelul 3: 2.50%
-nivelul 4: 1.25%
-nivelul 5: 0.62%

OBS! Daca nu vreţi sa vindeţi produse si totusi sa castigaţi, o puteti face extrem de simplu prin recrutarea de noi colaboratori din fata calculatorului dvs. şi veti fi platit cu procentele de mai sus in functie de rulajul lor !

  • Cum recrutati noi colaboratori:
Cea mai simpla metoda este prin publicarea de anunturi gratuite pe internet. Puteti descarca de mai jos lista cu cele mai cautate site-uri publicitare, si de asemenea niste modele de anuturi create de mine si foarte utile:

Descarca lista cu site-urile publicitare.
Descarca modelele de anunturi.

Metoda de lucru:
Veti posta zilnic cate un anunt pe aprox 10 site-uri si veti incepe sa primiti zilnic solicitari de la cei interesati. Urmatorul pas este sa le raspundeti la mail cu urmatorul text (descarca acum), dar in care dvs. veti inlocui codul meu de inscriere cu codul dvs.
In felul acesta, prospectul dvs. se poate inscrie singur in structura dvs. si la randul lui va proceda la fel dand metoda de lucru mai departe la oamenii lui.
Este o metoda simpla, extrem de eficienta si care da rezultate imediate, iar terenul de lucru este la nivel national.


Succesul este garantat, dar este direct proportional cu perseverenta dvs.



Contact: Pentru orice nelamuriri, intrebari si alte informatii in legatura cu ofertele de mai sus ma puteti contacta la adresa de mail: metropolitans12@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu